fredag 13 juni 2014

Back on track!

De senaste två veckorna har både jag och Jesper haft noll tid över till att blogga då skola, fiske, och bloggen inte gick ihop utan att man hamnade i fosterställning i ett hörn på grund av all stress. Så bloggandet tog vi ur ekvationen för att kunna komplettera diverse skoluppgifter och fiska på helgerna och övriga lediga dagar. Men nu åker skolan ut ur ekvation och bloggen kommer uppdateras så mycket det bara går.

För att snabbt ta igen det som hänt under de tå senaste veckorna kommer här några bilder som summerar det ganska bra. Jesper har glidit in aningen mer på flugfisket efter fettfenor medans jag fortfarande står fast vid gäddorna. Förutom att vi lagt i några bäckrödingar i Jespers damm så har det roligaste vart ACT:s tävling, Rapala open,  med 13 deltagande lag med två fiskare i varje och vi lyckades kamma hem en andra plats. Det är vi mer än nöjda med. Jag som fiskat gädda mycket själv har haft ett helt okej fiske med ett par fina 4-5-6 kg damer som ätit både i 0,5 m grunda vassar till 15 m djup pelagiskt. En och annan bonusfisk i form av abborre har också kommit upp.



Jesper, som på ca. 10 minuter plockade tävlingens längsta öring och tog hem en säker andra plats åt oss. In and out liksom! 


Abborren eller...

gäddan var inga skrytfiskar men det dög bra. Lägg märke till dem sjuuuukt snygga mätdekalerna!
Riktigt schyssta priser fick vi också! 

Ett fet grattis till vinnarna! 



Dagens sexa på prick 100cm glufsade i sig en liten spinnerbait på grunt vatten. Dålig mobilbild: check. 
Lyckades få tag på två begagnade Mctailar för en billig peng. På bilden har de umgåtts med mig i två dar, därav skicket.
Trots att vi ska sommarjobba i ungefär en månad fr.o.m. måndag så kommer det ta lite tid från fiskefronten men nu behöver vi inte skriva om nationalistiska teorier eller plugga exponentialfunktioner så det blir mer fiske och mer bloggande, vi är back on track med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar